

Citizen Noise Advisory Committee
Advocacy for the Public - Advisory to the Port
Portland International Airport (PDX)
c/o Noise Management Department
Port of Portland, PO Box 3529, Portland, Oregon 97208

## **MEETING AGENDA**

May 10, 2018 5:30 PM

Portland International Airport Terminal Building St. Helen's "B" Conference Room

Agenda Item	Item #	Person Responsible	Expected Results	Time Allotted	End Time
Introductions	1	Mark Clark	CNAC introductions	5 min	5.35
Adopt Minutes	2	Mark Clark	Approve prior meeting minutes (if quorum)	5 min	5.40
Public Comment and Questions	3	Mark Clark	Take public questions and comments	10 min	5.50
Bi-Monthly Complaint Report	4	Jerry Gerspach	Highlight complaint data	30 min	6.20
Break	5			15 min	6.35
CNAC Planning	6	Phil Stenstrom	Determine interest areas for next 12 months	45 min	7.20
Noise Symposium debrief	7	Karen Meyer Kelly Sweeney	Conference insights	15 min	7.35
CAC Liaison report	8	Joe Smith	Update relevant CAC items	5 min	7.40
Noise Manager's Update	9	Phil Stenstrom	Informational	15 min	7.55
Adjourn	10	Mark Clark		5 min	8.00

**Next Meeting:** 

July 12, 2018 / 5.30 p.m. – 8:00 p.m. http://www.portofportland.com/PDX\_Home.aspx

Portland International Airport Terminal Building St. Helen's "B" Conference Room 7100 NE Airport Way, Portland (Located at PDX)